Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

 

Općina Viljevo, službene internet stranice

Izbori 2013.


Ovdje možete preuzeti dokumente i kandidacijske liste:

Dokumente nekih kandidata mozete preuzeti ovdje.
 

Contract award notice

Municipality Viljevo published Contract award notice - download document .
 

Odobren projekt Općine Viljevo - 'Moj zeleni dom'

Temeljem natječaja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje programa korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima koji je objavljen sredinom prosinca prošle godine, od ukupno 50 pristiglih prihvaćene su ponude 47 jedinica regionalne i lokalne samouprave u sklopu kojih je planirano sufinanciranje projekta za 2099 kućanstva, među kojima je i Općina Viljevo

argaiv1428

Više...

 

Dokumenti:

U sekciji Dokumenti i akti Opcine Viljevo dodatni su sljedeci dokumenti za pregled i preuzimanje:

"Izvjesce o radu Općinskog načelnika Općine Viljevo za 2012. godinu"

"Statut Općine Viljevo 2013. "

"Poslovnik Općine Viljevo 2013. "

 

NK Viljevo - Kup NS Donji Miholjac

NK VILJEVO je drugu godinu za redom osvajač kupa nogometnog središta Donji Miholjac. U ovogodišnjem finalu, odigranom 17.04.2013. godine u Donjem Miholjcu, pred 300-tinjak gledatelja NK VILJEVO ponovno je pobjedilo ekipu NK MLADOST Golinci, kao i prošle godine rezultatom 2-0.

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pročitajte zapisnik sa 20. sjednice Općinskog vijeća održane 12. travnja 2013.
 

JAVNI NATJEČAJ ZA VIŠEGODIŠNJI ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA

Ovdje preuzmite dokument: 

JAVNI  NATJEČAJ ZA VIŠEGODIŠNJI ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA

 

PROJEKTI NOMINIRANI NA NATJEČAJ MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Općina je na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije nominirala 3 projekta putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice. Nominirani su projekti ''Izgradnja mrtvačnice u Kapelni'', ''Mreža NN i javna rasvjeta Viljevo'', te ''Uređenje društvenog doma u Viljevu''. Projektima se želi doprinijeti gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji općine kao slabije razvijenog ruralnog naselja Republike Hrvatske i time doprinijeti jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja.

Više...

 

MOJ ZELENI DOM: NATJEČAJ FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Općina Vijevo je prijavila projekt ''Moj zeleni dom'' na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti za prikupljanje ponuda jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave radi zajedničkog sufinanciranja programa korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima.

Više...

 

IZRADA DOKUMENTACIJE ZA KANALIZACIJSKU MREŽU U OPĆINI VILJEVO

Općina Viljevo je u kolovozu 2012. godine nominirala projekt za izradu dokumentacije za kanalizaciju u općini Viljevo pod nazivom ''Izgradnja kanalizacijske mreže u općini Viljevo''. Projekt je nominiran na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje u okviru Potprograma ''Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima''. Projekt je dobio odobrenje Ministarstva za  sufinanciranje, te je u studenom prošle godine potpisan ugovor o sufinanciranju. Vrijednost projekta je 370.391,25 kn, a Ministarstvo se obvezuje sufinancirati projekt u iznosu od 270.000,00 kn, odnosno 73%. Trenutno je u tijeku provedba postupka javne nabave za izradu dokumentacije.

 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje