Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

 

Općina Viljevo, službene internet stranice

MOJ ZELENI DOM: NATJEČAJ FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Općina Vijevo je prijavila projekt ''Moj zeleni dom'' na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti za prikupljanje ponuda jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave radi zajedničkog sufinanciranja programa korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima.

Više...

argaiv1148

 

IZRADA DOKUMENTACIJE ZA KANALIZACIJSKU MREŽU U OPĆINI VILJEVO

Općina Viljevo je u kolovozu 2012. godine nominirala projekt za izradu dokumentacije za kanalizaciju u općini Viljevo pod nazivom ''Izgradnja kanalizacijske mreže u općini Viljevo''. Projekt je nominiran na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje u okviru Potprograma ''Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima''. Projekt je dobio odobrenje Ministarstva za  sufinanciranje, te je u studenom prošle godine potpisan ugovor o sufinanciranju. Vrijednost projekta je 370.391,25 kn, a Ministarstvo se obvezuje sufinancirati projekt u iznosu od 270.000,00 kn, odnosno 73%. Trenutno je u tijeku provedba postupka javne nabave za izradu dokumentacije.

 

GODIŠNJICA OSNIVANJA LOVAČKOG DRUŠTVA KUNA VILJEVO

U nazočnosti 60-ak lovaca i njihovih supruga 16.02.2013. godine u prostorijama lovačkog doma «Kuna» Viljevo održana je lovačka zabava povodom obilježavanja 17. godišnjice od osnivanja lovačkog društva «KUNA» Viljevo. U početku same sjednice sve nazočne pozdravio je predsjednik društva Tihomir Hajduković, zahvalio se svima koji su pridonijeli svojim zalaganjem, radom i aktivnostima u proteklom razdoblju. Uz bogatu večeru i lovačke specijalitete  organizrana je i vrijedna tombola a nazočne lovce, njihove supruge i goste uveseljavao je TS Fijaker iz Osijeka, do ranih jutarnjih sati.

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pogledajte zapisnik sa 19. sjednice Općinskog vijeća održane 21. prosinca 2012.
 

JAVNI POZIV

 JAVNI POZIV

vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih zgrada radi podnošenja zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju

Više...

 

Obavijest: PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBNI SUSTAV

OBAVIJEST

KOJOM SE OBAVJEŠTAVAJU SVI ZAINTERESIRANI ZA PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBNI SUSTAV U NASELJIMA NA PODRUČJU OPĆINE VILJEVO DA JE VODOVODNA MREŽA ZAVRŠENA TE JE ZA PRIKLJUČENJE NA ISTU POTREBITO SLIJEDEĆE:

Više...

 

IPA INFO 2012 – Slavonia meets EU

Općina Viljevo je u suradnji sa općinama Petlovac, Draž, Jagodnjak, Marijanci, Petrijevci, Čepin, Darda, Ernestinovo, Erdut, Bilje, gradom Beli Manastir i lokalnom akcijskom grupom Karašica  Valpovo aplicirala projekt upoznavanja stanovnika Slavonije sa EU politikama i inicijativama.

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pročitajte zapisnik sa 17. sjednice Općinskog vijeća održane 26. rujna 2012.
 

ŠRD Zlatni karas - 15. Kup Viljeva

Pozivamo Vas na 15. Kup Viljeva – tradicionalno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak. Natjecanje će se održati 12.8.2012. (nedjelja) na kanalu Konopljište. Pročitaj više...
 

ŠRD Zlatni karas - Izvještaj sa društvenog natjecanja 2012.

ŠRD ˝Zlatni Karas˝ Viljevo je 27.05.2012. (nedjelja) održalo društveno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak.

Pročitajte više...

 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje