Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

 

Općina Viljevo, službene internet stranice

GODIŠNJICA OSNIVANJA LOVAČKOG DRUŠTVA KUNA VILJEVO

U nazočnosti 60-ak lovaca i njihovih supruga 16.02.2013. godine u prostorijama lovačkog doma «Kuna» Viljevo održana je lovačka zabava povodom obilježavanja 17. godišnjice od osnivanja lovačkog društva «KUNA» Viljevo. U početku same sjednice sve nazočne pozdravio je predsjednik društva Tihomir Hajduković, zahvalio se svima koji su pridonijeli svojim zalaganjem, radom i aktivnostima u proteklom razdoblju. Uz bogatu večeru i lovačke specijalitete  organizrana je i vrijedna tombola a nazočne lovce, njihove supruge i goste uveseljavao je TS Fijaker iz Osijeka, do ranih jutarnjih sati.

argaiv1428

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pogledajte zapisnik sa 19. sjednice Općinskog vijeća održane 21. prosinca 2012.
 

JAVNI POZIV

 JAVNI POZIV

vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih zgrada radi podnošenja zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju

Više...

 

Obavijest: PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBNI SUSTAV

OBAVIJEST

KOJOM SE OBAVJEŠTAVAJU SVI ZAINTERESIRANI ZA PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBNI SUSTAV U NASELJIMA NA PODRUČJU OPĆINE VILJEVO DA JE VODOVODNA MREŽA ZAVRŠENA TE JE ZA PRIKLJUČENJE NA ISTU POTREBITO SLIJEDEĆE:

Više...

 

IPA INFO 2012 – Slavonia meets EU

Općina Viljevo je u suradnji sa općinama Petlovac, Draž, Jagodnjak, Marijanci, Petrijevci, Čepin, Darda, Ernestinovo, Erdut, Bilje, gradom Beli Manastir i lokalnom akcijskom grupom Karašica  Valpovo aplicirala projekt upoznavanja stanovnika Slavonije sa EU politikama i inicijativama.

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pročitajte zapisnik sa 17. sjednice Općinskog vijeća održane 26. rujna 2012.
 

ŠRD Zlatni karas - 15. Kup Viljeva

Pozivamo Vas na 15. Kup Viljeva – tradicionalno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak. Natjecanje će se održati 12.8.2012. (nedjelja) na kanalu Konopljište. Pročitaj više...
 

ŠRD Zlatni karas - Izvještaj sa društvenog natjecanja 2012.

ŠRD ˝Zlatni Karas˝ Viljevo je 27.05.2012. (nedjelja) održalo društveno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak.

Pročitajte više...

 

ŠRD "Zlatni karas": Mini liga kadeta i juniora

U nedjelju 6.5.2012. na Kanalu Konoljište u Viljevu održano je natjecanje Mini lige za kadete i juniore. Ovdje pogledajte fotogaleriju!
 

LD "Kuna" Viljevo: Memorijal MIRKA VINCETIĆA-BLAŽEVOG

Dana 06. svibnja 2012, godine u dopodnevnim satima održano je na streljani LD «Kuna» Viljevo gađanje lovačkim puškama risanicama u metu srnjaka na 100 metara. Gađanje je organizirano kao probno gađanje lovačkim puškama prije početka sezone odstrijela srnjaka. Sada već tradicionalno gađanje (4. godina za redom), steklo je natjecateljski oblik a od ove godine održava se u spomen tragično preminulom članu ovog lovačkog društva te nosi naziv MEMORIJAL MIRKA VINCETIĆA - BLAŽEVOG.

Više...

 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje