Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

 

Općina Viljevo, službene internet stranice

KUP ŽNS osječko-baranjskog

nk_viljevo_grbNK "VILJEVO" poraženo je u 1. kolu Kupa ŽNS osječko-baranjskog od trećeligaša NK "VIŠNJEVAC" rezultatom 1:3.

argaiv1858

 

Više...

 

Nogomet - KUP NS Donji Miholjac

nk_viljevo_grb

 

NK "VILJEVO" Viljevo pobjednik je KUP-a Nogometnog središta Donji Miholjac! U finalnoj utakmici odigranoj 18.4.2012. na gradskom stadionu u Donjem Miholjcu svladali su rezultatom 2:0 momčad "MLADOST" iz Golinaca.

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pogledajte zapisnik sa 15. sjednice Općinskog vijeća održane 27.3.2012.
 

Ponovna javna rasprava

Na temelju članka 86. i 93. Zakona o prostornom uređenju i gradnji («Narodne novine broj 76/07, 38/09, 55/11 i 90/11.) Jedinstveni upravni odjel Općine Viljevo kao nositelj izrade objavljuje

PONOVNU JAVNU RASPRAVU

O PRIJEDLOGU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE VILJEVO

Više...

 

Prijava na natječaj IPA

Općina Viljevo je zajedno sa mađarskim partnerom Ormánsági Dolgozók Horgász Egyesülete iz Vajszla podnijela 12. ožujka 2012. godine u Budimpešti projektni prijedlog na natječaj IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska.

Više...

 

Dokument

OVDJE PREUZMITE dokument o početku radova na rekonstrukciji i izgradnji nerazvrstanih cesta na području Općine Viljevo, kao rezultat potpisanog memoranduma o razumijevanju sa agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju iz listopada 2011. godine, kojime je temeljem javnog natječaja Općina Viljevo ušla u program IPARD, mjera 301, gdje će ova investicija biti sufinancirana sredstvima Europske unije do iznosa od 3.000.000,00 kuna.

 

Web portal ŠRD-a "Zlatni Karas" Viljevo

Poštovani, obaviještavamo vas da je web portal športsko-ribolovnog društva "Zlatni Karas" Viljevo ponovno u funkciji na adresi:

www.zlatni-karas.viljevo.hr

 

ODLUKA O IZRADI CILJANIH IZMJENA I DOPUNA PPUO VILJEVO

OPĆINA VILJEVO JE DONIJELA ODLUKU O IZRADI CILJANIH IZMJENA I DOPUNA PPUO VILJEVO. POSTUPAK IZRADE OPĆINA VILJEVO ZAPOČELA JE TIJEKOM MJESECA SRPNJA 2011. GODINE.
TEKST ODLUKE PREUZMITE OVDJE!
 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje