Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

srd_zlatni_karas_link

 

Općina Viljevo, službene internet stranice

Poziv za prijavu štete od elementarne nepogode - poplave

Sukladno odredbama Metodologije za procjenu štete od elementarne nepogode (NN broj 96/98.), a prema ukazanoj potrebi, s obzirom na situaciju da je Župan OBŽ, 07. listopada 2014. godine proglasio elementarnu nepogodu – poplavu nastalu uslijed velikog vodenog vala rijeke Drave, što je prouzrokovalo štetu na poljoprivrednim kulturama na području Općine Viljevo, pozivaju se sve oštećene osobe poplavom da prijave štetu u prostorijama Općine Viljevo, u roku od 15 dana.

argaiv1568

Više...

 

Jednokratna pomoć studentima i sufinanciranje prijevoza i učeničkih domova učenicima srednjih škola

Općinski načelnik Općine Viljevo raspisuje obavijest o prikupljanju zahtjeva za dodjelu jednokratne pomoći studentima s područja Općine Viljevo, kao i obavijest o sufinanciranju troškova prijevoza i plaćanja učeničkih domova učenicima srednjih škola.

Više...

 

Službeni dokumenti Općine Viljevo

U sekciji službenih dokumenata Općine Viljevo objavljeni su dokumenti:

 

 

 

7. sjednica Općinskog vijeća Općine Viljevo održana 26. rujna 2014. godine

Pročitajte zapisnik sa 7. sjednice Općinskog vijeća Općine Viljevo održane 26. rujna 2014. godine.
 

IZGRADNJA SREDIŠNJEG TRGA U VILJEVU

Općina Viljevo je u studenom 2013. godine sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisala Ugovor o sufinanciranju projekta za izradu projektne dokumentacije za Izgradnju središnjeg trga u Viljevu. Udio Ministarstva u sufinanciranju projekta je 74,67%, a ostatak sredstava Općina osigurava u svome proračunu.

Više...

 

Javni poziv za dodjelu zakupa za državno poljoprivredno zemljište

AGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE
dana 16. travnja 2014. godine objavljuje
J A V N I P O Z I V
za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na poAGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE  dana 16. travnja 2014. godine objavljuje  J A V N I P O Z I V za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine ViljAGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTEAGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE 
 
dana 16. travnja 2014. godine objavljuje 
 
J A V N I P O Z I V 
za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području 
Općine Viljevo 
AGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE dana 16. travnja 2014. godine objavljuje JAVNI POZIV za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Viljevo:

 

 

PROVEDEN PROJEKT UDRUGE DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA U VILJEVU, 14.10.2013.

„Djeca hrvatskih branitelja ulici NE, a sportskim klubovima DA", Sportskim uspjesima vraćamo dug našim očevima koji su stvorili Lijepu Našu, naziv je projekta UDVDR RH u sklopu kojeg je do sada u Hrvatskoj osnovano 12 malonogometnih i 3 rukometna kluba. Najnoviji malonogometni klub djece i unučadi ratnih veterana osnovan je u Viljevu simboličnom podjelom sportske opreme, školskih torbi i pribora koje je osigurao Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH.

Više...

 

VODOOPSKRBNI SUSTAV - OBAVIJEST

KOJOM SE OBAVJEŠTAVAJU SVI ZAINTERESIRANI ZA PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBNI SUSTAV U NASELJIMA NA PODRUČJU OPĆINE VILJEVO DA JE VODOVODNA MREŽA ZAVRŠENA TE JE ZA PRIKLJUČENJE NA ISTU POTREBITO SLIJEDEĆE:

Više...

 

Općini Viljevo 2,9 milijuna kuna za završen IPARD projekt

Općina Viljevo je u suradnji sa zadrugom Poduzetnička mreža iz Bilja uspješno provela projekt Izgradnje i rekonstrukcije lokalnih nerazvrstanih cesta na području općine Viljevo.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je Općini Viljevo 2.902.244,66 kn za ulaganje u rekonstrukciju lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na konstrukciji cestovne površine. Projektom je izgrađeno 2,4 kilometara asfaltiranih cesta, te 2,6 kilometara makadamskih poljskih puteva. Ulaganjem su se poboljšali životni i radni uvjeti cijele općine.
 

5. sjednica Općinskog vijeća Općine Viljevo

Pročitajte zapisnik sa 5. sjednice Općinskog vijeća Općine Viljevo održane 14. ožujka 2014. godine.
 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje