Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

 

Općina Viljevo, službene internet stranice

IZGRADNJA SREDIŠNJEG TRGA U VILJEVU

Općina Viljevo je u studenom 2013. godine sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisala Ugovor o sufinanciranju projekta za izradu projektne dokumentacije za Izgradnju središnjeg trga u Viljevu. Udio Ministarstva u sufinanciranju projekta je 74,67%, a ostatak sredstava Općina osigurava u svome proračunu.

Više...

argaiv1782

 

Javni poziv za dodjelu zakupa za državno poljoprivredno zemljište

AGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE
dana 16. travnja 2014. godine objavljuje
J A V N I P O Z I V
za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na poAGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE  dana 16. travnja 2014. godine objavljuje  J A V N I P O Z I V za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine ViljAGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTEAGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE 
 
dana 16. travnja 2014. godine objavljuje 
 
J A V N I P O Z I V 
za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području 
Općine Viljevo 
AGENCIJA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE dana 16. travnja 2014. godine objavljuje JAVNI POZIV za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Viljevo:

 

 

PROVEDEN PROJEKT UDRUGE DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA U VILJEVU, 14.10.2013.

„Djeca hrvatskih branitelja ulici NE, a sportskim klubovima DA", Sportskim uspjesima vraćamo dug našim očevima koji su stvorili Lijepu Našu, naziv je projekta UDVDR RH u sklopu kojeg je do sada u Hrvatskoj osnovano 12 malonogometnih i 3 rukometna kluba. Najnoviji malonogometni klub djece i unučadi ratnih veterana osnovan je u Viljevu simboličnom podjelom sportske opreme, školskih torbi i pribora koje je osigurao Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH.

Više...

 

VODOOPSKRBNI SUSTAV - OBAVIJEST

KOJOM SE OBAVJEŠTAVAJU SVI ZAINTERESIRANI ZA PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBNI SUSTAV U NASELJIMA NA PODRUČJU OPĆINE VILJEVO DA JE VODOVODNA MREŽA ZAVRŠENA TE JE ZA PRIKLJUČENJE NA ISTU POTREBITO SLIJEDEĆE:

Više...

 

Općini Viljevo 2,9 milijuna kuna za završen IPARD projekt

Općina Viljevo je u suradnji sa zadrugom Poduzetnička mreža iz Bilja uspješno provela projekt Izgradnje i rekonstrukcije lokalnih nerazvrstanih cesta na području općine Viljevo.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je Općini Viljevo 2.902.244,66 kn za ulaganje u rekonstrukciju lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na konstrukciji cestovne površine. Projektom je izgrađeno 2,4 kilometara asfaltiranih cesta, te 2,6 kilometara makadamskih poljskih puteva. Ulaganjem su se poboljšali životni i radni uvjeti cijele općine.
 

5. sjednica Općinskog vijeća Općine Viljevo

Pročitajte zapisnik sa 5. sjednice Općinskog vijeća Općine Viljevo održane 14. ožujka 2014. godine.
 

Natječaj za sufinanciranje obnovljivih izvora energije (III. krug)

U sklopu Programa sufinanciranja korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području općine Viljevo ''Moj zeleni dom'' Općina Viljevo i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuju drugi krug javnog natječaja za sufinanciranje troškova nabave i ugradnje sustava na obnovljive izvore energije u 6 kućanstava na području općine Viljevo.

Više...

 

3. i 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Viljevo

Objavljujemo zapisnike sa  3. i 4. sjednice Općinskog vijeća Općine Viljevo .
 

Proračun Općine Viljevo za 2014. godinu

Preuzmite dokument 'Proračun Općine Viljevo za 2014. godinu '.
 

Izvješće o radu Općinskog načelnika Općine Viljevo za I. POLUGODIŠTE 2013. godine

Preuzmite izvješće!

 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje