Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

srd_zlatni_karas_link

 

Općina Viljevo, službene internet stranice

Odobren projekt Općine Viljevo - 'Moj zeleni dom'

Temeljem natječaja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje programa korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima koji je objavljen sredinom prosinca prošle godine, od ukupno 50 pristiglih prihvaćene su ponude 47 jedinica regionalne i lokalne samouprave u sklopu kojih je planirano sufinanciranje projekta za 2099 kućanstva, među kojima je i Općina Viljevo

argaiv1877

Više...

 

Dokumenti:

U sekciji Dokumenti i akti Opcine Viljevo dodatni su sljedeci dokumenti za pregled i preuzimanje:

"Izvjesce o radu Općinskog načelnika Općine Viljevo za 2012. godinu"

"Statut Općine Viljevo 2013. "

"Poslovnik Općine Viljevo 2013. "

 

NK Viljevo - Kup NS Donji Miholjac

NK VILJEVO je drugu godinu za redom osvajač kupa nogometnog središta Donji Miholjac. U ovogodišnjem finalu, odigranom 17.04.2013. godine u Donjem Miholjcu, pred 300-tinjak gledatelja NK VILJEVO ponovno je pobjedilo ekipu NK MLADOST Golinci, kao i prošle godine rezultatom 2-0.

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pročitajte zapisnik sa 20. sjednice Općinskog vijeća održane 12. travnja 2013.
 

JAVNI NATJEČAJ ZA VIŠEGODIŠNJI ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA

Ovdje preuzmite dokument: 

JAVNI  NATJEČAJ ZA VIŠEGODIŠNJI ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA

 

PROJEKTI NOMINIRANI NA NATJEČAJ MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Općina je na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije nominirala 3 projekta putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice. Nominirani su projekti ''Izgradnja mrtvačnice u Kapelni'', ''Mreža NN i javna rasvjeta Viljevo'', te ''Uređenje društvenog doma u Viljevu''. Projektima se želi doprinijeti gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji općine kao slabije razvijenog ruralnog naselja Republike Hrvatske i time doprinijeti jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja.

Više...

 

MOJ ZELENI DOM: NATJEČAJ FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Općina Vijevo je prijavila projekt ''Moj zeleni dom'' na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti za prikupljanje ponuda jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave radi zajedničkog sufinanciranja programa korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima.

Više...

 

IZRADA DOKUMENTACIJE ZA KANALIZACIJSKU MREŽU U OPĆINI VILJEVO

Općina Viljevo je u kolovozu 2012. godine nominirala projekt za izradu dokumentacije za kanalizaciju u općini Viljevo pod nazivom ''Izgradnja kanalizacijske mreže u općini Viljevo''. Projekt je nominiran na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje u okviru Potprograma ''Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima''. Projekt je dobio odobrenje Ministarstva za  sufinanciranje, te je u studenom prošle godine potpisan ugovor o sufinanciranju. Vrijednost projekta je 370.391,25 kn, a Ministarstvo se obvezuje sufinancirati projekt u iznosu od 270.000,00 kn, odnosno 73%. Trenutno je u tijeku provedba postupka javne nabave za izradu dokumentacije.

 

GODIŠNJICA OSNIVANJA LOVAČKOG DRUŠTVA KUNA VILJEVO

U nazočnosti 60-ak lovaca i njihovih supruga 16.02.2013. godine u prostorijama lovačkog doma «Kuna» Viljevo održana je lovačka zabava povodom obilježavanja 17. godišnjice od osnivanja lovačkog društva «KUNA» Viljevo. U početku same sjednice sve nazočne pozdravio je predsjednik društva Tihomir Hajduković, zahvalio se svima koji su pridonijeli svojim zalaganjem, radom i aktivnostima u proteklom razdoblju. Uz bogatu večeru i lovačke specijalitete  organizrana je i vrijedna tombola a nazočne lovce, njihove supruge i goste uveseljavao je TS Fijaker iz Osijeka, do ranih jutarnjih sati.

Više...

 

Sjednice Općinskog vijeća

Poštovani, ovdje pogledajte zapisnik sa 19. sjednice Općinskog vijeća održane 21. prosinca 2012.
 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje