Glavni izbornik
Poveznice

os_ante_starcevica_link

 

Javna priznanja Općine Viljevo u 2016. godini

25. studenog 2016. godine na 20. sjednici Općinskog vijeća Općine Viljevo donešena je Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Viljevo u 2016. godini.

argaiv1782

NAGRADA OPĆINE VILJEVO dodjeljuje se:

1.IVANU FEKETE (posmrtno) iz Viljeva

Nagrada se dodjeljuje za područje djelovanja na razvoju društvenih odnosa, razvoju školstva, kulture, športa, zdravstva i socijalne skrbi. Načelnik Općine Viljevo od njenog osnutka.

Nagrada se sastoji od pisanje povelje i novčane nagrade.


POČASNIM GRAĐANINOM OPĆINE VILJEVO proglašavaju se:

1.dr. WADI ZOGHBI iz Osijeka

Za posebne zasluge i dugogodišnji rad na području Općine Viljevo u svojstvu voditelja ordinacije opće medicine u Viljevu i razvoju zdravstvene djelatnosti.

2.FRANJO DUBROVIĆ iz Zagreba

Za posebne zasluge i iznimnu angažiranost duži niz godina u promicanju ugleda i napretka Općine Viljevo svojim radom i političkim djelovanjem.

Ova priznanja dodjeljuju se u obliku pisane povelje i prigodnog dara.

 

PLAKETA OPĆINE VILJEVO dodjeljuje se:

1.JOSIPU DEBELJA iz Viljeva – LD KUNA VILJEVO

Plaketa se dodjeljuje za područje razvoja i unapređenja u području društvenih djelatnosti – lovstvo, za dugi niz godina rada na unapređenju i organizaciji rada lovačkog društva a time i ugledu Općine Viljevo.

2.ZORANU CEROVEČKI iz Viljeva – UDVDR RH KLUB VILJEVO

Plaketa se dodjeljuje za područje razvoja društvenih djelatnosti – udruga branitelja, za veliku angažiranost prilikom provođenja projekata udruge branitelja i članova njihovih obitelji u vidu realizacije različitih vidova pomoći (soc. ugrožene obitelji, nabavka informatičke opreme za studente, organizacija dana oslobođenja općine i drugi).

3.OPG MIRKO DUBROVIĆ iz Viljeva

Plaketa se dodjeljuje za područje razvoja gospodarske djelatnosti – poljoprivreda, ostvarenje rezultata na području uzornog i primjernog dugogodišnjeg bavljenja poljoprivrednom djelatnosti.

4.MARINKO BERTIĆ iz Ivanova – NK IVANOVO

Plaketa se dodjeljuje za područje društvene djelatnosti – razvoju i unapređenju športa - obavljanju nogometne djelatnosti u svojoj sredini. Jedan od osnivača kluba, dugi niz godina vodeći organizator rada i djelovanja.

5.DALIBOR DAKIĆ iz Kapelne

Plaketa se dodjeljuje iz područja društvene i gospodarske djelatnosti – uzorito obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Kapelni. Aktivni predsjednik vijeća srpske nacionalne manjine Općine Viljevo.

6.DANKO VILJEVAC iz Viljeva

Plaketa se dodjeljuje posmrtno – za izuzetne zasluge u domovinskom ratu u svojstvu hrvatskog branitelja.

Ova priznanja dodjeljuju se u vidu pisane povelje i novčane nagrade.

Pogledajte fotogaleriju!
 
Pogled na našu općinu
Pretraživanje